Поиск товаров
цвет поиск
Graboplast Новости
Новости
Önfertőtlenítő padló- és falburkolatok
There are no translations available.


Grabo SK Wall int 002 7089 4K Napjainkban példátlan időket élünk és sok új dolgot tapasztalunk. A kényelmetlenségek mellett pozitív dolgok is történnek velünk, gondoljunk csak a levegő tisztaságára, vagy a velencei csatornákba visszatérő delfinekre.

Persze kényelmetlenség az, hogy nem tudjuk a hétköznapi életünket élni, hogy korlátozva vagyunk, de örömteli, hogy sokkal több időt tudunk a családunkkal tölteni, és még örömtelibb, hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy mennyien segítenek egymásnak. Bevásárlással, élelmiszerrel, maszkok varrásával.

Aki tud, segít... Mi is próbálunk segíteni, a magunk módján... Új fejlesztésünk a világszabadalommal rendelkező Grabo Silver Knight termékcsalád új tagja, a Silver Knight Wall falburkolat, amely a speciális felületkezelésnek köszönhetően vegyszer nélkül képes lebontani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktériumokat is.

Az új falburkolat hatékonysága a kettős védelmi vonalban rejlik
.
Az első egy több száz éve ismert természetes antibiotikum, az ezüst ion, míg a második egy fény hatására aktiválódó védőréteg, amely alkotóelemeire bontja, és ezáltal megsemmisíti a vele érintkezésbe kerülő mikroorganizmusokat.

Az új falburkoló termékkel már nemcsak a padlón tudjuk biztosítani a higiéniát, hanem jóval nagyobb felületen kiaknázhatjuk az önfertőtlenítő tulajdonságot az egészségügyi intézményekben, amely a járvány elmúlta után is segít a kórokozókkal szembeni harcban.

 

 
Acoustic X-PUR felületkezelés
There are no translations available.


graboplast grabo acoustic uj feluletkezelesAz eljárással egy matt és extrán kopásálló felszín hozható létre.

A Graboplast 2019-ben olyan beruházást valósított meg, melynek célja egy új lakkozási technológia meghonosítása volt.


Az új felület létrehozásával nem csak egy dekoratív, a legmodernebb dizájn igényeket kielégítő, matt felszínt kaptunk, hanem egy jól használható, hosszú élettartamú és problémamentes terméket tudtunk garantálni vevőiknek.

Az eljárás során a ma ismert legmodernebb gyártástechnológiát alkalmazzuk, melyben a lakkot két lépésben keményítjük ki. Ennek eredménye egy tartós, extrán kopásálló felület, melynek köszönhetően a terméket nem kell felületkezelni egész élettartama során.

További előnye a tökéletesen pórusmentes, zárt felszínnek a könnyű takaríthatóság, így a karbantartási költségek legalább 20%-kal csökkenthetők.

Első lépésben a közületi heterogén akusztikus padlóinkon alkalmazzuk az új technológiát, melyet a jövőben a többi termékünkre is ki fogunk terjeszteni. Biztosak vagyunk abban, hogy a továbbfejlesztett felület vevőink megelégedésére fog szolgálni.

 
Vinil padló – a legjobb a földön…
There are no translations available.


LVT hirMa már szerencsére nem kell kompromisszumot kötnünk, ha burkolatot akarunk választani otthonunkba, irodánkba, üzletünkbe, hiszen a vinil padló ideális megoldást nyújt bármilyen felhasználási területre.


A több, mint 110 éves múlttal rendelkező magyar vállalat, a Graboplast saját gyártású Luxus Design Padlója a Grabo PlankIT mind közületi mind tartós lakossági felhasználásra ajánlott. A gyártói garancia közületi felhasználás esetén 10 év, míg otthoni használat esetén 15 év.


A Grabo PlankIT vinil padló valósághű megjelenése, széles minta- és színválasztéka valamint előnyös tulajdonságai egyedülállóvá teszik a burkolatok között.
Vízállósága révén nedves helységekbe is fektethető, felülete könnyen tisztítható és rendkívül strapabíró, ellenáll a gyerekjátékok és a háziállatok által okozott karcolásoknak, sérüléseknek is.


Plank IT LVT Luwin Walder enterior bigMivel melegburkolat, így a hidegburkolatokhoz képest a lábnak is kellemesebb érzetet biztosít, védi az ízületeket, nem recseg és csillapítja a lépések okozta kopogó hangot.


A Graboplast kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére, ezért, többi termékeihez hasonlóan, gyártási alapanyagait szigorú kontroll mellett, csak az európai szabályozásnak megfelelő forrásokból szerzi be.

A cég Luxus Design Padlója is hulladékmentes technológiával és ftalát-mentes receptúrával készül, így alkalmazásával hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez is.

 
Kiemelkedő füst- és láng tulajdonságokkal rendelkező műanyag padlót fejlesztett a győri Graboplast, többek között elektromos buszok számára
There are no translations available.


Az elektromobilitás részeként egyre több város képzeli el a jövőjét füstmentes közlekedési eszközökkel. Ennek megfelelően a buszgyártók világszerte nagy hangsúlyt fektetnek a jövő városi buszának fejlesztésére.
Tudjuk, hogy a fejlesztések egyik sarkalatos pontja a megfelelő mennyiségű energiát tárolni képes akkumulátorok kérdése. Ezek mérete, hatékonysága, tartóssága, meghatározó részt képvisel a jármű gyakorlati alkalmazhatóságában és sikerességében.

A jelenleg leggyakrabban használt LI-ion akkumulátorok sok kedvező tulajdonságuk mellett egy elméleti kockázati tényezőt is magukban hordoznak, hiszen baleset vagy műszaki hiba esetén kigyulladhatnak. Ennek megfelelően, a buszgyártók részéről nő az igény a javított tűzállóságú belső burkolati anyagok iránt.


Az elektromos buszok ezen igényét felismerve, a Graboplast 3 évvel ezelőtt indított fejlesztése egy olyan buszpadló kidolgozását célozta meg, amely az eddig használt burkolatokhoz képest, sokkal nehezebben kap lángra és füstje kevésbé toxikus.

Első lépésként a receptúrát és a termék felépítését dolgozták ki a cég szakemberei, majd pedig azt a technológiát, amellyel a termék ipari módon előállítható. Fontos kritérium volt, hogy a járműipari padlók általános követelményeinek (kiváló kopási tulajdonságok, csúszásmentesség stb.) is megfeleljen az új termék.

Amennyiben a levegő oxigén tartalmát (21%) további oxigén hozzáadásával növeljük, könnyen meggyújthatóvá teszünk normál esetben nem gyúlékony anyagokat is. A mérnökök legfőbb célja az volt, hogy a padló a levegőnél jelentősen magasabb oxigéntartalmú közegben is ellenálljon a gyújtólángnak. A fejlesztések eredménye pedig az Ecotech Dragon+E járműipari padló, amely a 30% oxigén jelenlétében sem gyullad meg.


Az ellenőrző vizsgálatokat független intézetekben végeztették a cég szakemberei, úgy az említett LOI 30 (Limited Oxygen Index) esetében, mint a füstgázok toxicitása vizsgálatánál. Ez utóbbinál a keletkező füstgázok összetevőit vizsgálják gázkromatográffal, különös tekintettel azokra a komponensekre, amelyeket egy egyezményes toxicitás index-szel (CIT) jellemeznek.

A normál busz padlók 5-7-es CIT értékével szemben a Graboplast Ecotech Dragon+E terméke 1,39-es értéket ért el. Ez azt jelenti, hogy a padló füstgáz összetétele és nehezen éghetősége révén életeket menthet azzal, hogy több időt hagy a balesetet szenvedett, vagy meghibásodott jármű elhagyására.


Az elektromos buszok terjedésével, nőni fog az igény az ilyen speciális tulajdonságú padlók iránt is, melyre a gyártó a speciális technológiát igénylő termék gyártási kapacitásának kiépítésével készül. Az új terméket jelenleg 2 buszgyártó teszteli, melyek eredménye 2019 év végén várható.

Grabo Ecotech Dragon 210x148 V05C Preview

 
Grabo Domino SPC az InDa House egyesület közösségi ház - projektjében
There are no translations available.


Magyarósi Csabáról sokat hallottunk már, hiszen videóit több tízezren nézik, lájkolják és osztják meg.


Csaba szereti felhívni a figyelmet a jó ügyekre és megpróbál segíteni az olyan kivételes szervezeteknek, mint az InDa House. Az InDa House nonprofit egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel.


A Graboplast úgy döntött, hogy segíteni fogja az egyesület projektjét, melyet Hernádszentandráson kezdeményeztek. Olyan közösségi ház építését tűzték ki célul, ahol a gyerekek olyan környezetben tanulhatnak, amely a leginkább segíti fejlődésüket.

A különböző korosztályok részére csoportszobákat alakítottak ki, közösségi teret hoztak létre és szállást terveztek az önkéntes tanítók részére. Ezáltal a hátrányos helyzetben élő gyerekek esélyt kapnak arra, hogy álmodozhassanak egy szebb jövőről.

Új termékünk, a Grabo Domino SPC tökéletes választás volt ebben a projektben. Amellett, hogy 100%-ig vízálló, a burkolat rendkívül strapabíró, ellenáll a legnagyobb igénybevételeknek is. Modern színekben elérhető, lerakása pedig gyerekjáték.

Nagy előnye még, hogy könnyen takarítható, így a gyerekek „olykor” sáros cipője sem fog kárt tenni a padlóban. A Grabo Domino SPC számtalan kedvező tulajdonságának köszönhetően bármilyen helyiségben alkalmazható, használata hosszú időre problémamentes megoldást nyújt.

Csabával készített videónkat itt éred el:

 


Ha többet szeretnél megtudni a termékről, kattints ide.

 
Еще статьи...
<< Первая < Предыдущая 1 3 4 5 6 7 8 > Последняя >>

Страница 1 из 8
К началуКарта сайтаВыходные данныеAdatkezelésGTC

Honlapkészítés:

R-BIS