Buscar Producto
Buscar Colores
Graboplast Hírek Partnertalálkozók Pekingben, Sanghajban és Changzhou-ban
Partnertalálkozók Pekingben, Sanghajban és Changzhou-ban
There are no translations available.

kinai ut parkettaKínában nagy keletje van az európai parkettáknak

 

 

A kínai piac az egyik legnagyobb piac, ahol komoly igény mutatkozik az európai parkettákra – mondta el Némethné Horváth Ilona parketta team vezető, aki üzletkötő kollégájával együtt Kína három városában találkozott az ottani disztribútorokkal.

Jártak Pekingben, Sanghajban és a nálunk kevésbé ismert, de öt millió lakosú Changzhou (Csangcsou)-ban. Megtudtuk, a kínai partnerek nagyra értékelik, hogy országukban felkeresik őket, a személyes találkozók a vevőkkel közös célok, stratégia meghatározásához is fontosak.

A Graboplast ilyenkor tudja felmérni a piaci igényeket, hogy milyen parketták kedveltek a hatalmas ázsiai országban. Az egy hetes út során nem csak a partnerekkel találkoztunk, hanem felkerestük az importőrök kiállító termeit és luxus plázákban levő boltjaikat is, valamint jártunk vevőtalálkozókon, hogy még jobban megismerhessük és megérthessük a vevők elvárásait – mondta el Némethné Horváth Ilona.

 

S hogy milyenek a kínai igények? A fiatalok elsősorban a skandináv stílust kedvelik. A kevésbé fiatalok számára a sötétebb színárnyalatok a kedveltek. A legnépszerűbb tölgy fafajon kívül igény van az egzótákra – merbau, irokó-, de ide számítják a diót is.

Ami mindkét rétegben közös, az az európai ízlésvilághoz, enteriőrhöz való vonzódás. Kínában nem csak a magas minőség és a szép felület nyerő, hanem erősödik a környezetvédelmi tudatosság is.

Előnyt jelent a vásárló szemében, ha az adott termék rendelkezik olyan tanúsítványokkal, mint például a Graboplast által is használt PEFC, finn M1, vagy éppen a német Kék angyal.

A kínai piac nagyon fontos számunkra, ahol további növekedésre számítunk, mivel rendelkezünk olyan minőségi termékekkel, amelyeket a kínai vevők elvárnak – zárta az üzleti útról a beszámolóját a parketta team vezető.

 

 
ArribaMapa del sitioImpresiónAdatkezelésGTC

Honlapkészítés:

R-BIS