Buscar Producto
Buscar Colores
Graboplast Hírek Oroszország: autóbuszok után kötöttpályás járművekbe is bekerülnek a Graboplast járműipari padlói
Oroszország: autóbuszok után kötöttpályás járművekbe is bekerülnek a Graboplast járműipari padlói
There are no translations available.

jarmupadlo orosz kotottpalyasAzzal számolunk, hogy az idén kimagasló lesz járműipari padlóink oroszországi értékesítése — számolt be a jó hírről Baji Mihály marketingmenedzser.

Az orosz piac nagy és fontos, ahol a Graboplast járműipari padlói eddig is keresettek voltak. Idáig a járműipari padlókat döntően autóbuszokba építették be.

A meglevő vevőkkel kialakított jó kapcsolat most tovább kamatozik. A győri központú cég termékeit immár a kötött pályás járművekbe is felhasználják.

A fő lábunk továbbra is az autóbuszgyártás marad, emellett azonban villamosokba, HÉV típusú szerelvényekbe, metrókba és vasúti kocsikhoz is szállítunk járműipari padlót – fogalmazott Baji Mihály, aki elmondta azt is, hogy a közös munka eredményeként az orosz vevővel együtt megszerezték azokat az orosz certifikátokat, amelyek az oroszországi exporthoz elengedhetetlenek.

További jó hír az is, hogy a nagy autóbuszok mellett a kisebb buszokba is Graboplast padló kerülhet. Olyan új, kisebb járműveket gyártó cégekkel is kapcsolatba kerültek, amelyek további megrendelésekkel járhatnak.

A Graboplast nem csak Moszkvában, hanem az oroszországi nagyvárosokhoz tartozó régióban levő autóbuszgyáraknak is értékesít járműipari padlókat.

 
ArribaMapa del sitioImpresiónAdatkezelésGTC

Honlapkészítés:

R-BIS