Product Search
Color search
Graboplast Hírek Vinil padló – a legjobb a földön…
Vinil padló – a legjobb a földön…


LVT hirMa már szerencsére nem kell kompromisszumot kötnünk, ha burkolatot akarunk választani otthonunkba, irodánkba, üzletünkbe, hiszen a vinil padló ideális megoldást nyújt bármilyen felhasználási területre.
A több, mint 110 éves múlttal rendelkező magyar vállalat, a Graboplast saját gyártású Luxus Design Padlója a Grabo PlankIT mind közületi mind tartós lakossági felhasználásra ajánlott. A gyártói garancia közületi felhasználás esetén 10 év, míg otthoni használat esetén 15 év.


A Grabo PlankIT vinil padló valósághű megjelenése, széles minta- és színválasztéka valamint előnyös tulajdonságai egyedülállóvá teszik a burkolatok között.
Vízállósága révén nedves helységekbe is fektethető, felülete könnyen tisztítható és rendkívül strapabíró, ellenáll a gyerekjátékok és a háziállatok által okozott karcolásoknak, sérüléseknek is.


Plank IT LVT Luwin Walder enterior bigMivel melegburkolat, így a hidegburkolatokhoz képest a lábnak is kellemesebb érzetet biztosít, védi az ízületeket, nem recseg és csillapítja a lépések okozta kopogó hangot.


A Graboplast kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére, ezért, többi termékeihez hasonlóan, gyártási alapanyagait szigorú kontroll mellett, csak az európai szabályozásnak megfelelő forrásokból szerzi be.

A cég Luxus Design Padlója is hulladékmentes technológiával és ftalát-mentes receptúrával készül, így alkalmazásával hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez is.

 

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS