Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
Tíz éve támogatja a Graboplast a győri kajak-kenut
There are no translations available.

jancso kadler gyvseNévadó főszponzorként már tíz éve elkötelezett támogatója a győri Graboplast Padlógyártó Zrt. az ország legeredményesebb klubjának, a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályának.

 

Az erről szóló éves szponzori szerződést, ma írta alá Jancsó Péter a Graboplast elnök-vezérigazgatója, és Kadler Gusztáv az egyesület elnöke.

 

“A Graboplast nagyon büszke arra, hogy az egyesület évről évre a hazai és nemzetközi versenyeken kiváló eredményekkel büszkélkedhet, ugyanakkor a klub nagy gondot fordít az utánpótlásképzésre, a gyerekek és fiatalok egészséges életmódra nevelésére.

Bízom abban, hogy egy olyan sikeres sportág mint a kajak-kenu, ahol nagyon sok fiatal gyermek egészséges életmódot folytat, és a tanulás mellett értelmes célokat tűz ki maga elé, számos olimpiai és világbajnokot követhet példaképként.

 

A mindennapi kemény és fárasztó edzéseken remélhetőleg kellő motivációt jelentenek számukra az ő sikereik, és hihetővé válik, hogy sok-sok munkával, kitartással belőlük is akár bajnok lehet egyszer.” – mondta el Jancsó Péter vezérigazgató.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS