Product Search
Color search
Graboplast Hírek Továbbra is keresettek a Graboplast sportpadlói Magyarországon
Továbbra is keresettek a Graboplast sportpadlói Magyarországon

2015-ben kezdődött egy növekedés, amely 2017-18-ra tetőzött, s reményeink szerint a trend tovább folytatódik – mondta el Horváth Béla areamanager a Cégtükörnek, s beszélt arról is, miért inkább a sportparkettákat preferálják Magyarországon.

Mocsai Lajos professzornak, a Testnevelési Egyetem rektorának köszönhetően a magyar kézilabdázásban szemléletváltás következett be. A dán iskolát követve nálunk is egyre több kézilabda csarnokban tértek át a PVC alapú sportparketta helyett a fa alapúra.

A Graboplast a fellendülés kezdetére megszerezte az IHF és az FIBA certifikációját, amely egyik alapfeltétele lett a sikeres értékesítésnek.

Az elmúlt években több száz tornatermet és sportcsarnokot burkoltak le a Graboplast PVC vagy sportparketta termékeivel, többek között a győri ifjúsági olimpia, az EYOF létesítményei mellett a Graboplast sporttermékei kerültek a felcsúti Puskás Akadémia, a Szombathelyi Haladás vagy éppen a Szegedi Ifjúsági Centrum létesítményeibe. De a sort folytathatnánk Kaposvárral is.

Egy éven belül negyven körüli csarnokkal számolunk, s jövő áprilisig látjuk előre azokat a beruházásokat, ahová a sportpadlóink bekerülhetnek – fogalmaz Horváth Béla, kitől megtudtuk azt is, az új sportrendszerre a Combiflexre is lesz kereslet, Tatáról már érkezett megrendelés.

A sportcsarnoképítések több szálon is futnak. A Magyar Kézilabda Szövetség programjai mellett önkormányzati és egyéb sportszövetségi beruházások is zajlanak, s a TAO pénzek sportba áramlása ugyancsak jótékony hatással van az építési kedvre.

Graboplast sportparketta Kaposvar

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS