Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
Sikeres szereplés két kiállításon
There are no translations available.

Két kiállításon is sikerrel szerepelt a Graboplast tavasszal. A vállalat a moszkvai Mosbuilden és a budapesti Construmán mutatta meg magát és termékeit.


Jenei Sándor areamenedzser az előbbiről beszélt lapunknak. Elmondta: a Mosbuild Oroszország legnagyobb építőipari és lakásbelső-kiállítása, amely nemcsak az orosz, hanem a volt szovjet piac számára is szól.

Ennek megfelelően nagy volt az április eleji, több mint két évtizedes múltra visszatekintő esemény látogatottsága:
a szervezők mintegy 64 ezer embert regisztráltak, ami még jelentősebb számnak tűnhet, ha figyelembe vesszük, hogy ők nem a nagyközönség, hanem a szakma képviselői közül kerültek ki.

A Graboplast 18 négyzetméteres standon várta az érdeklődőket. A vállalat főként a közületi, a homogén, a sport- és az LVT-padlóit, valamint parkettáit mutatta be.

„Helyesen tettük, hogy a részvétel mellett döntöttünk, mert a kiállítás jó alkalom volt arra, hogy megerősítsük jelenlétünket, és tudatosítsuk, milyen új termékeink vannak.

Emellett természetesen figyeltünk a konkurencia kínálatára is” – fejtette ki Jenei Sándor. Hozzátette: sok új kapcsolatot teremtettek, miközben régieket is ápoltak, hiszen az eseményen partnereik közül is többen ott voltak, és összességében rendkívül pozitív tapasztalatokkal távoztak az orosz fővárosból.

A Graboplast részt vett az idei budapesti Construmán is, ahová másfél évtized elteltével tért vissza.
„Két termékkel voltunk jelen, a parkettával és az LVT-vel. Utóbbit mindenki vinilpadlónak nevezte, s ezzel el is dőlt, hogy mi lesz ennek a magyarországi megnevezése” – mondta Horváth Béla, a vállalat hazai értékesítési vezetője.
A szakember megjegyezte, hogy standjukat rengeteg érdeklődő kereste meg, akik rendkívül sok szóróanyagot, illetve katalógust vittek el.


Konkrét üzleteket is sikerült kötni, családi házakhoz, társasházakhoz választották a Graboplast valamely termékét.
Az eseményt arra is felhasználták, hogy a ceglédi és a kecskeméti csarnokban a burkolási munkálatokat végző kivitelezői csapatoknak
alkalmazástechnikai tréninget tartsanak.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS