Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
Kollégium és luxusvillák
There are no translations available.

kollegium2Belföldön felső kategóriás magánkollégiumban, Marokkóban luxuslakónegyedben fektetik hamarosan a Graboplast parkettáját.
Kül- és belföldön is sikerült elnyernie egy-egy jelentős projektet a Graboplast parkettaüzletágának.

Budapesten egy felső kategóriás, IX. kerületi magánkollégiumba kerül Graboplast parketta.

A Milestone Budapest – Magyarország első hasonló célú privát beruházása – magas minőségű szállást kínál magyar és külföldi diákok számára.
A központi helyen, a Semmelweis Egyetem szomszédjában elhelyezkedő épülettömbben 418 egyszemélyes, saját konyhával és fürdőszobával felszerelt szoba és kiskereskedelmi terület létesül, kellemes sétánnyal és egy 1300 négyzetméteres parkkal.

Némethné Horváth Ilonától, a parkettateam vezetőjétől megtudtuk, hogy a szeptemberben nyíló kollégium minőségi apartmanjaiba szállít parkettát a Graboplast, a jelenleg legdivatosabbnak számító natúr tölgy színben.

A fektetés már zajlik és nyár végéig folyamatosan történik, hogy ősszel megnyithassa kapuit a hazánkban még kuriózumnak számító diákszálláshely.

Belföldön jellemzően a kiskereskedőkön keresztül, magánfelhasználók számára értékesít parkettát a vállalat, a hasonló nagy beruházások esetén ritka a valódi faparketta alkalmazása és jelentős a konkurencia is, ezért is bír nagy jelentőséggel a megvalósuló projekt.

Hasonlóan örömteli, igaz, földrajzilag egy kicsit távolabbi az a beruházás, amelynek során a Graboplast-parketta Észak-Afrikában bizonyíthat.

A marokkói Casablancában egy épülő luxuslakónegyed villáiban fektetik le hamarosan a győri padlót. Ez annál is inkább nagy eredmény, hogy a térség országaiban – a meleg éghajlatra való tekintettel – elsősorban kőburkolatok használatosak, parkettával csak ritkán számolnak a beruházók.

Az épülő luxusingatlanokban egyébként a nappalit és a konyhát itt is márvánnyal burkolják, csak a hálószobák kapnak fapadlót. A marokkói helyszínre, amelyet kollégáink egy hónapja személyesen is meglátogattak, március végén indult el az első konténer, s június végéig folyamatosan történik a szállítás.

A projekt jó referencia lehet a térségben, ahol ugyan nagyon nagy a különbség a társadalom egyes rétegei között, de egyre több szálloda és minőségi lakás épül.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS