Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
Kammerer, a Graboplast VSE klasszisa nagykövet lett
There are no translations available.

Kammerer A közelmúltban mutatták be a nyári győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál érmeit az érdeklődőknek. A 121 éremátadó ceremónián 295 arany-, 295 ezüst- és 325 bronzérmet (összesen 915-öt) vehetnek át az arra érdemes versenyzők. A rendezvényen „nagykövetként” vett részt a Graboplast VSE klasszisa, a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán.

A Richter Teremben tartott tájékoztatón Borkai Zsolt, Győr polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke elmondta: a város büszke arra, hogy ötven ország fiataljai versenyeznek majd a nyáron Győrött.

Ezt követően egyenként szólították a színpadra a győri EYOF sportágainak felkért nagyköveteit. Elsőként Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvetőt, aki társaihoz hasonlóan sportága egy-egy reménységét mutatta be a közönségnek.

Atlétikában Lendvai Luca győri versenyzőt érte ez a megtiszteltetés. Dzsúdóban a világbajnoki bronzérmes Karakas Hedviget választották nagykövetnek, párja a legnagyobb győri tehetség, Sipőcz Richárd. Kerékpársportban az elsősorban pályán jeleskedő Borissza Johanna Kitti, illetve Füri Márton a felkért sportoló.
Kézilabdában az Audi-ETO világklasszisa, Görbicz Anita lett a sportág nagykövete, mellette Pál Tamara, a szintén győri együttes egyik fiatal
kiválósága állt a színpadon.

Kosárlabdában a CMB Cargo játékosa, Laklóth Anna és Szirony Dorina kapta a köszöntő tapsot. Röplabdában a válogatott oszlopos tagja, Kötél
Zsanett, valamint a fiatal Kotormán Réka népszerűsítik majd a győri eseményt.
Úszásban a hazai kedvencet, Jakabos Zsuzsa Európa-bajnokot, illetve a mórás, a győri Közhasznú UE versenyzőjét, Varga Bencét mutatták be a sajtótájékoztató résztvevőinek. Teniszben Gálfi Dalma lesz a nagykövet, aki külföldi elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni az eseményen, a társa pedig Valkusz Máté.

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán szólt is a jelenlévőkhöz. Elmondta, hogy öt olimpián vett részt, de az EYOF sajnos kimaradt az életéből. Azt mondta, az indulóknak ki kell élvezniük ennek az eseménynek minden pillanatát, hiszen EYOF csak egy lehet egy sportoló életében. Hozzátette, hogy éppen húsz éve szerepel győri színekben és nagyon büszke erre az évfordulóra. A társa a szintén volt győri kajakos, januártól a Honvédban versenyző Farkasdi Ramóna.

Tornában a lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián képviseli az EYOF-ot, mellette pedig a győriek nagy reménysége, Mészáros Krisztofer
szerepel, aki kedves szavakkal köszönte meg a felkérést valamennyi fiatal sportoló nevében is.

Bemutatták az EYOF érmeit: a verseny egy hete alatt 121 éremátadó ceremóniára kerül sor, 915 érem készült, amiből 295 arany-, 295 ezüst- és
325 bronzérem. Az egyedi vert érmek átmérője 70, vastagsága 4,5 milliméter. Az aranyérem 24 karátos arannyal, az ezüstérem ezüsttel futtatott,
míg a bronzérmet fényes bronzszínben készítik el.

Az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) már jóváhagyta a győri cég által biztosított alkotásokat, melyek egyik oldalán az EOC logója, a másikon pedig a győri EYOF arculati elemei láthatóak.

Az EYOF hivatalos dalának szerzői, a The Biebers képviselői Skype-on jelentkeztek be a rendezvényen. A dalt – amely élőben először az olimpiai láng májusi fogadásán hangzik el – Puskás Peti énekli majd magyarul és angolul.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS