Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
Grabós parkettán szép a győzelem
There are no translations available.

Grabo EYOFAz év mind a két legnagyobb hazai sporteseményén – a vizes vb-n és az EYOF-on – ott lesznek az „élvonalban” a grabós termékek.
Május végére lefektették a padlókat és a parkettákat – ennek részleteiről kérdeztük a téma felelősét, Horváth Béla areamenedzsert.

Már a tervezési szakaszban sok versenytárs igyekezett beszállni termékeivel az igen rangos sportesemény, a júliusra szervezett EYOF projektjeibe. Végül a tervező a Graboplastot választotta.

Horváth Béla a magazinnak elmondta: a multifunkciós csarnokba – ahol az ifjúsági olimpia központjaként a nagy sportesemények zajlanak július 23-tól – sportparketta került. Ezt már lefektették, s itt külön feladatot jelentett, hogy a mobil lelátónál a megerősítéseket a lehető legszakszerűbben és precízen szereljék fel a Graboplast burkolói.

A dzsúdócsarnokba Stronger Elite sportparketta került – gondos kiválasztás után, míg a dzsúdó-bemelegítő- csarnokba és konditerembe Stamina sportburkolatot helyeztek el.
Utóbbi kiválasztásánál fontos szempont volt – mondja Horváth Béla –, hogy a kondigépek ne tudják benyomódásokkal elcsúfítani bemelegítéskor a padlót.

LVT-padlóra is szükség volt, ezt a WADA számára kialakított irodahelyiségekben és laborokban fektették le február végén.
Végül pedig az öltözőkbe Silver Knight tekercses PVC került, akár a szociális helyiségekbe és a folyosókra. – Ezzel elmondhatjuk – tette hozzá az illetékes –, hogy az év két legrangosabb hazai sporteseményénél is ott vagyunk termékeinkkel – utalt a vizes vb-re és az EYOF-ra Horváth Béla.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS