Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
Grabo-sportparketták az uszoda helyén
There are no translations available.

smartfit hirMegtörtént a Graboplast új Smart-Fit sportparkettarendszerének első komoly debütálása a kecskeméti kosárlabda-akadémia épületében.

 

A Graboplast idén év elején piacra dobott terméke, a Smart-Fit sportparketta első nagy projektje ez, eddig – tesztjelleggel – mindössze néhány kisebb sportpályára és tornaterembe került belőle.
A rendszer újdonság a Graboplast kínálatában, s bár az év eleji Domotex kiállításon már látható volt néhány mintadarab belőle, az igazi szakmai bemutatkozás csak a jövőben várható, többek között a novemberi FSB kölni sportlétesítmény-technológiai szakvásáron.

A kecskeméti Mercedes Kosárlabda Akadémiára Smart-Fit sportparkettarendszer került beépítésre. A korábban uszodaként funkcionáló, majd felújított és átalakított épületben nem ez az első Graboplast-termék: az egykori emeleti medence helyén kialakított kosárlabdapályát a már bevált StrongAir Elite sportparkettarendszerrel burkolták.

Ezt a multisportcsarnokokhoz kifejlesztett, kifejezetten nagy igénybevételre tervezett rendszert egészíti ki a pálya körüli területre fektetett Smart-Fit, itt folynak majd az edzések, a bemelegítő, erősítő és más kiegészítő tevékenységek.

„A könnyen lerakható, felületelasztikus Smart-Fitről elismerően nyilatkozott a Graboplast fektetőpartnere is, kiemelve, hogy az 5G-klikkes kialakításnak köszönhetően a termékkel rendkívül gyorsan lehet haladni” – árulta el Jandóné Szabó Margit terméktámogató menedzser.


A létesítmény május végi átadása miatt a kecskeméti gyakorlati tapasztalatokra még várni kell, de a Smart-Fit minden bizonnyal sikerrel veszi az akadályt. A termék iránt máris nagy az érdeklődés, s beindult az export is: június végéig útra kelnek az első szállítmányok Angliába, Ciprusra és Litvániába is.

 

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS