Product Search
Color search
Graboplast Hírek Grabo Domino SPC az InDa House egyesület közösségi ház - projektjében
Grabo Domino SPC az InDa House egyesület közösségi ház - projektjében


Magyarósi Csabáról sokat hallottunk már, hiszen videóit több tízezren nézik, lájkolják és osztják meg.


Csaba szereti felhívni a figyelmet a jó ügyekre és megpróbál segíteni az olyan kivételes szervezeteknek, mint az InDa House. Az InDa House nonprofit egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel.


A Graboplast úgy döntött, hogy segíteni fogja az egyesület projektjét, melyet Hernádszentandráson kezdeményeztek. Olyan közösségi ház építését tűzték ki célul, ahol a gyerekek olyan környezetben tanulhatnak, amely a leginkább segíti fejlődésüket.

A különböző korosztályok részére csoportszobákat alakítottak ki, közösségi teret hoztak létre és szállást terveztek az önkéntes tanítók részére. Ezáltal a hátrányos helyzetben élő gyerekek esélyt kapnak arra, hogy álmodozhassanak egy szebb jövőről.

Új termékünk, a Grabo Domino SPC tökéletes választás volt ebben a projektben. Amellett, hogy 100%-ig vízálló, a burkolat rendkívül strapabíró, ellenáll a legnagyobb igénybevételeknek is. Modern színekben elérhető, lerakása pedig gyerekjáték.

Nagy előnye még, hogy könnyen takarítható, így a gyerekek „olykor” sáros cipője sem fog kárt tenni a padlóban. A Grabo Domino SPC számtalan kedvező tulajdonságának köszönhetően bármilyen helyiségben alkalmazható, használata hosszú időre problémamentes megoldást nyújt.

Csabával készített videónkat itt éred el:

 


Ha többet szeretnél megtudni a termékről, kattints ide.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS