Product Search
Color search
Graboplast Hírek Grabo a nemzetközi sportszakmai kiállításon
Grabo a nemzetközi sportszakmai kiállításon
There are no translations available.

fsb 2017Noha a hannoveri Domotex kiállításon néhány mintadarabot felvonultattak, a Smart-Fit sportparketta, a Graboplast ez évi újdonsága a kölni FSB kiállításon mutatkozott be először igazán a sportszakma elitje előtt. A visszajelzések biztatóak, a Smart-Fit slágertermék lehet.

A novemberi négynapos eseményen ezúttal is sok száz cég vonultatta fel gyártmányait, akik a világ minden tájáról érkeztek. Maga a kültéri és a beltéri kiállítóhely óriási, több ezer négyzetméteres.

Ebben a nemzetközi közegben építették fel az 50 négyzetméteres Grabo standot, amelynek falait napsárgával, a Grabo sport logójának domináns színével vonták be. A fiatalos, dinamikus megjelenés barátságos invitáció volt, a standhoz csábította a csarnokba belépőket.

A lehetséges vevőpartnerek Brazíliából, a Perzsa-öböl országaiból, Chiléből, Skandináviából, Észak-Afrikából, Ázsiából és Európából repültek Kölnbe, hogy szemlézzék a sportszakmai kínálatot.

A Graboplast sportpadló termékei széles skáláját tárta az érdeklődők elé, a sportparketta-rendszerek kerültek reflektorfénybe. Nem csoda, hiszen a cég termékfejlesztésének egyik legújabb eredménye a Smart-Fit sportparketta, amelyet idén dobtak piacra.

A néhány 100 négyzetméteres fitness termek, edzőtermek padozatának borítására alkalmas termék rövid úton keresett exportcikké lett, több nyugat-európai cég is rendelt már belőle. A Graboplast standjának padlózatát is ezzel fedték le Kölnben.


A vállalat másik új fejlesztésével, a kombi-elasztikus rendszerrel is kirukkolt a nemzetközi nyilvánosság előtt.
A Grabo Combiflex fantázianevű rendszer gyártása a tervek szerint jövőre indul. Jellegzetessége, hogy alátét rendszere egy sportparkettáéhoz hasonlít, a felső réteg pedig PVC-padló. Úgy építették fel, hogy könnyen installálható legyen, akárcsak a Smart-Fit.

fsb kepA lehetséges vásárlópartnerekkel folytatott valamennyi tárgyaláson kitűnt, hogy a parketta gyors lefektetése kulcstényező a magas nyugat-európai bérek miatt egy-egy projektnél. Ez fontos fejlesztési irány, mivel vitathatatlanul versenyelőnyt jelenthet, hogy a parketta lefektetése során időt nyernek és ezáltal a munkabérek oldalán megtakarítanak a beruházók, az ingatlanfejlesztők.


Számos érdeklődő a versenysport termékekről érdeklődött, a magas minőségű sportpadlókra volt kíváncsi. Ez jelzi, hogy a versenysport terén is jól teljesítenek a Grabo termékek, köztük a Supreme, az Extreme, illetve a Mega.

Ezt bizonyítja az is, hogy a Graboplast megszerezte a nemzetközi Kosárlabda Szövetség és a Nemzetközi Kézilabda Szövetség ajánlásait mind a PVC padlókra, mind a sportparkettákra. Ennek hiánya nagy értékű beruházásokból zárja ki azokat a cégeket, amelyek a szóban forgó certifikátokkal nem rendelkeznek.


S hogy miért fontos a kölnihez hasonló nemzetközi seregszemléken részt venni? Fontos annak folyamatos közvetítése, hogy Magyarországon, győri székhellyel működik egy társaság, amelyik képes felvenni a kesztyűt bármelyik versenytárssal.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS