Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
Először az Euroshop kiállításon
There are no translations available.

Euroshop17 MK0213 Az ötvenéves múlttal rendelkező, háromévente Düsseldorfban megrendezésre kerülő EuroShop a világ legnagyobb kiállítása, amelyet a kiskereskedelmi létesítmények, cégek számára rendeznek.

A rendezvény tényleg hatalmas, több nap kell a bejárásához. Csak hogy érzékeljük a méreteket, néhány adat: 2368 kiállító jelent meg a világ 61 országából, a látogatók, akiknek a száma meghaladta a 113 ezret, 138 országból érkeztek, és maga a vásár 18 csarnokban, 127 ezer m2-en zajlott.

A három évvel ezelőtti kiállításon látogatóként már részt vett a Graboplast, idén viszont először kiállítóként is megjelentünk. 25 m2-es standunkon a fő hangsúlyt az LVT és a parketta kapta, de természetesen az érdeklődőknek az összes termékünkről adtunk információt.

A kiállítás nagyon színes volt, a kereskedelemmel kapcsolatban szinte minden megtalálható volt a kiállítók kínálatában, mégis, ha össze akarjuk foglalni, akkor az alábbi főbb tematikák köré csoportosult a kiállítás: POP-marketing, kiállítás- és rendezvénymarketing, kiskereskedelmi technológia, világítás- és fénytechnika, eladáshelyi szolgáltatás, boltberendezés és üzleti dizájn, energiagazdálkodás.

Euroshop17 MT1718 A 2017-es vásár legfontosabb témái a kereskedelemben lezajló folyamatos digitalizáció, az egyre inkább személyre szabott többrétű szolgáltatások, illetve a vásárlásokat befolyásoló érzelmi hatások mechanizmusai voltak. A versenytársaink közül szinte az összes megjelent a kiállításon, így a Tarkett, Forbo, Gerflor, IVC, DLW, Aspecta, Tajima, Altro-Debolon, Objectflor, Wineo, akiknek a standján elsősorban szintén az LVT szerepelt.

Az öt nap során sok érdeklődővel találkoztunk, a leggyakrabban építészekkel, tervezőkkel, dizájnerekkel, üzletházak építőivel, kivitelezőivel és beszállítókkal tárgyaltunk.
A legtöbben Európa különböző országaiból érkeztek, de voltak néhányan Dél-Amerikából, Ázsiából és Afrikából is. Az új partnereinkkel a kiállítás után felvettük a kapcsolatot, amely reméljük, gyümölcsöző lesz a jövőben.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS