Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
Beindult a sportparketta-export Lengyelországba is
There are no translations available.

sportparketta hirEddig csak PVC-sportpadlót szállított a Graboplast annak a lengyelországi partnerének, akinek érdeklődését sikerült felkelteni a sportparketták iránt is.

Évek óta dolgozik együtt a Graboplast azzal a lengyel partnerével, akitől a közelmúltban sportparketta-megrendelést kapott a vállalat.
Eddig kizárólag PVC-sportburkolatot szállítottunk számára, tavaly év végén azonban a sportparkettarendszerek is a látókörébe kerültek, s hamarosan megérkezett az első megrendelés is egy észak-lengyelországi iskolai sportcsarnok burkolására.

Ezt megelőzően a lengyel partner ellátogatott Győrbe, egy terméktréningre, ahol a Grabo-termékek bemutatása és az elméleti felkészítés után a vállalat alkalmazástechnikai műhelyében a gyakorlatban is meggyőződhetett a rendszerek működéséről.

A Graboplast StrongAir Elite sportparketta Szczecin városának egy iskolai sportcsarnokába került. „Az áprilisi fektetés során a győri szakembereket profi előkészítés várta, így a munka gyorsan és olajozottan haladt.

A lengyel partner számára a legnagyobb újdonságot a ShockPad alátétrendszer jelentette, amelynek táblásított technológiája eltért az általa eddig használt rendszerekétől.
Megelégedéssel nyugtázta, hogy tökéletes illeszkedés és gyors lerakhatóság jellemzi, az alátétrendszer nem egészen egy nap alatt elkészült a két teremben” – mondta Kónya Dániel termékmenedzser.

A szczecini megrendelés azért is nagy jelentőségű, mert a lengyelországi sportparkettaexport még csak most van beindulóban. Már be is futottak az újabb megrendelések a további csarnokok burkolására.

 

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS