Product Search
Color search
Graboplast Solutions Special destination Commercial flooring
A kézilabda hozza helyzetbe a magyar padlógyártót
There are no translations available.

A győri Graboplast burkolatait 60 országban mintegy 20 ezer sportpályán használják, a hazai és a nemzetközi kéziszövetség segítségével tovább javulhat a mérleg.

 

Szakmai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Kézilabda Szövetség (MKKSZ) és a padlógyártás területén meghatározó Graboplast, miszerint a szövetség támogatja a magyar cég padlóinak használatát a hazai pályákon. A Graboplastot azt követően biztosította támogatásáról a hazai szövetség, hogy a vállalat sportpadlója megkapta a Nemzetközi Kézilabda Szövetség IHF tanúsítványát. Ezt korábban a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) is megadta a vállalatnak.

 

Jancsó Péter, a Graboplast elnöke a szerződés megkötésekor kiemelte, hogy a sportcélú burkolatok két típusát gyártják, a PVC sportpadlókat és a sportparkettákat, melyekhez kapcsolódóan évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkeznek.

 

A több mint 110 éves Graboplast az elmúlt évtizedben átállt a speciális padlógyártásra, és annak meghatározó európai szereplőjévé vált. Ennek köszönhetően a lakossági padlók előállítása mellett olyan saját fejlesztésű, nagy hozzáadott értékkel rendelkező speciális padlóburkolatokra koncentrál, mint például a közületi-, sport- és a járműipari padlók.

 

Ma a világ több mint 60 országában mintegy 20 ezer sportpályán Grabo burkolatot használnak. A vállalat az elmúlt 3 évben több mint 130 ezer négyzetméter sportpadlót értékesített, összesen több mint 250 pályára.

 

(Forrás: Magyar Építők építőipari portál)

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS