Product Search
Color search
Graboplast Hírek A Graboplast sportparkettája került a Ludovika Campus sportközpontjába
A Graboplast sportparkettája került a Ludovika Campus sportközpontjába


Ludovika A Market Zrt. mint generálkivitelező meghívásos versenyét a Graboplast Zrt. nyerte, így a győri székhelyű cég Kecskeméten gyártott sportparkettája került a Ludovika Campus – Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportközpontjába. Két teremben 2700 négyzetméternyi Graboplast parketta borítja az áprilisban átadott létesítményt.

Rengeteg kihívással kellett szembe néznünk, a padlófűtés miatt a csövekben keringő víz ugyanis magasabb volt, mint a szabvány, ezért először is fel kellett mérni, hogy a jóval magasabb hőfokon hogyan reagál a parketta – mondta el a Cégtükörnek Horváth Béla, regionális értékesítési vezető.

Az alkalmazástechnikai mérések tavaly áprilisban kezdődtek, s a vizsgálatok kiderítették, hogy a Graboplast három rétegű sportparkettájának egyik nagy előnye, hogy kevésbé érzékeny a magasabb hőmérsékletre és a nedvesség tartalomra, így a konkurenseket megelőzve megnyerte a tendert.

Tavaly augusztusra az is kiderült, s ez jelentős csúszást okozott, hogy rosszul betonozták le a fűtésrendszert, s emiatt 300 köbméter betont vissza kellett bontani és újra betonozni. Amikor minden veszély elhárult, végre megkezdődhetett a sportparketta lefektetése. Két helyiségben összesen 2700 négyzetméteren.

A Ludovika Sportközpont jó referenciának bizonyult, mert utána elnyertük a bonyhádi sportcsarnokra kiírt pályázatot, így ott is Graboplast sportparketta borítja a sportcsarnokot – fogalmazott Horváth Béla.

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS