Product Search
Color search
Graboplast Hírek A Graboplast fejlesztése a piacon a legjobb mérettartású homogén PVC padlót biztosítja
A Graboplast fejlesztése a piacon a legjobb mérettartású homogén PVC padlót biztosítja
There are no translations available.


legjobb merettartasu homogen PVC padloA homogén PVC padlóknál megszoktuk, hogy a legfontosabb tulajdonságok, a tartósság és ellenállóképesség mellett a mérettartásban kompromisszumot kell kötnünk.Pedig a dimenzióstabilitás is lényeges tulajdonság, hiszen a hőmérséklet ingadozások hatására a tágulás illetve összehúzódás következtében a végtelenítések mentén rések keletkezhetnek.

A résekbe pedig még a gondos és alapos takarítás mellett is az évek során belekerülnek a szennyeződések, amelyek táptalajul szolgálnak a kórokozóknak. Napjainkban ez még fontosabb szempont, amikor kiemelt figyelem irányul a fertőzések megelőzésére.


Ezt akadályozza meg a Graboplast fejlesztése, amely a piacon a legjobb mérettartású homogén PVC padlót biztosítja. Speciális gyártástechnológiánknak köszönhetően az EN ISO 23999 szabványban meghatározott maximum 0,4% dimenzióstabilitással szemben a GRABO homogén padlói átlagosan negyedakkora értékben változtatják méretüket, így sokkal jobban bírják az évek múlását.


A GRABO FORTIS, TRIUMPH ÉS POLIS termékek rendkívül jó mérettartással rendelkeznek, amelyek segítségével még könnyebbé válik a karbantartás, így hosszú időre problémamentes felület garantált.

 

 
TopSitemapImpressionsData handlingGTC

Webdesign:

R-BIS