TERMÉKKERESŐ
Színkereső
Graboplast
Hírek


Evolúció a show padlóknál - Új termékünk, a Plié


Graboplast Plie karacsonyEvolúció!
Bemutatjuk a nagy sikerű Grabolett balettpadló továbbfejlesztett változatát.

Bővebben...
 
Szépség és jókedv az irodában


stollen HU A Graboplast 2021 tavaszától az irodaszegmens számára is kínálja majd új generációs padlóburkolatait, az SPC padlókat!

Bővebben...
 
StrongAir Elite esettanulmány, Magyarország


case study Volleyball Academy StrongAir Elite2020-ban adták a békéscsabai röplabda akadémia új sportcsarnokát. A kivitelezést már a kezdetektől megörökítették, amelyből kisfilmet is készítettek. Az európai viszonylatban is egyedülálló projekt lezárult. A létesítményt használatba vették a klub játékosai. Az infrastruktúra fejlesztése segíti a kitűzött célok elérését és az utánpótlás által biztosított folyamatos minőségi, nemzetközi szintet.

Bővebben...
 
X-PUR felületkezelés az új rekordokért


x pur hirEbben az évben mutattuk be új fejlesztésünket, az X-PUR felületkezelést. Az X-PUR segítségével az új összetételű sportpadlóink meglepetésként érték a sport világát, hiszen a piacon egyedülálló értékeket értünk el az erőleépüléssel, amit az EXTREME, MEGA, SUPREME és ELITE padlóink esetében biztosítani tudunk.

Bővebben...
 
Grabo Fortis homogén padlónk új, izgalmas színekkel bővül


Graboplast Fortis WildDecemberben szeretnék olyan híreket megosztani, amelyek előre vetítik milyen fejlesztésekkel, újításokat készülünk bemutatni 2021. első hónapjaiban.

A Grabo FORTIS termékcsaládunk letisztult, az enteriőrökbe könnyeden illeszthető dizájnokkal büszkélkedik és összetételének köszönhetően a legmagasabb kopásállósági osztályba (group T) tartozik. Ezáltal kifejezetten nagy forgalmú, közösségi helyek burkolására is használható.

Kiváló tulajdonságai révén a legkedveltebb homogén padlóburkolat, amely a kínálatunkban szerepel.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 3 4 5 6 7 8 9 10 > Utolsó >>

1. oldal / 11
FelOldaltérképImpresszumAdatkezelésÁSZF

Honlapkészítés:

R-BIS